top of page

A Story to Watch Group

Public·13 members

Prikolica Za Drva


PRODATOProizvod je rasprodat.Aktuelne proizvode iz ove kategorije možete pogledati klikom na dugme ispod:Vidi proizvodeOpis i namena proizvodaRolly prikolica za drvaKarakteristike proizvodaPreporučeno za uzrast od 3 do 10 godinaPrikolica sa dve osovine5 plastičnih trupacaMogućnost kipovanjaSamostalno fiksiranje u prvobitan položajTežina: 6 kgDimenzije: 82 46 65 cm
Prikolica za drva


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftweeat.com%2F2uitzN&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw05a4NSTBdIc4FU-v3GO-QgPrikolica sa kašikom za drva i stablima Bruder 022525 Pomoću funkcionalnog seta Bruderove dečije prikolice sa kašikom za drva i stablima, mali šumari će biti ponosni na svoju angažovanost, stvaranjem klasičnih radnih scena u šumi. Telo prikolice sa kašikom za drva i stablima se okreće za 360 tako da da se tovar može bezbedno prevoziti bez razmišljanja da će ispasti iz kašike ili prikolice. Svaka igračka je u procesu izrade proveravana po nekoliko puta tako da su njen kvalitet i funkcionalnost besprekorni. Od Bruder proizvoda možete očekivati najbolji kvalitet za dobru cenu. Karakteristike Prikolica sa kašikom za drva i stablima Bruder 022525: Kašika za utovar i istovar Spojka prikolice sa zadnje strane Uzrast:4+ Dimenzije: 429x168x19 Proizvođač: Slični proizvodi: -avioni-helikopteri/bruder-liebherr-kran/


Opis Proizvoda: Siku Prikolica za prevoz drva 1968Prikolica za transport drva iz šume - dopuni svoju kolekciju priključnih mašina za svoj Siku traktor.Velika pažnja je posvećena kvalitetu i završnoj obradi, pa model predstavlja lep primerak i za kolekcionare.Zbog sitnih delova koje sadrži, ova igračka nije preporučljiva za decu ispod tri godine starosti.


PRIKOLICA ZA TOMO VINKOVIĆLokacija:Grdelica (Srbija, Leskovac)Kategorije:PrikoliceStanje:KorištenoTekst oglasaPrikolica Feros - Gračanica, trostrani kip, hidraulične kočnice, okretna ruda, nastavci za stranice, nosivost 2 tone, odjavljena, vodi se na mene, obavezan prenos, maksimalno očuvana, korišćena je po 2-3 puta godišnje, na njoj su još uvek fabričke gume ! Može zamena za neku manju registrovanu drvarku i doplata. .


Prikolica Feros - Gračanica, trostrani kip, hidraulične kočnice, okretna ruda, nastavci za stranice, nosivost 2 tone, odjavljena, vodi se na mene, obavezan prenos, maksimalno očuvana, korišćena je po 2-3 puta godišnje, na njoj su još uvek fabričke gume ! Može zamena za neku manju registrovanu drvarku i doplata. ..


Traktor i prikolicom za drva predstavljaju repliku moćnog traktora i velike prikolice sa kašikom i stablima.Do detalja izrađena replika u razmeri 1:16 ostaviće Vas bez daha. Mališani će imati toliko načina za igru da će ona trajati satima.Funkcionalnost i izdržljivost visoko kvalitetnih materijala potpisuje renomirani proizvođač Bruder. Kada želite autentičan i vrhunski proizvod Bruder je Vaš izbor!Sve je spremno za radost mališana!Dimenzije: 79,2 x 17,5 x 20,5 cm.


Prikolica Feros - Gračanica, trostrani kip, hidraulične kočnice, okretna ruda, nastavci za stranice, nosivost 2 tone, odjavljena, vodi se na mene, obavezan prenos, maksimalno očuvana, korišćena je po 2-3 puta godišnje, na njoj su još uvek fabričke gume ! Može zamena za neku manju registrovanu drvarku i doplata. .


Prikolica sa kašikom za drva i stablima Bruder 022525Pomoću funkcionalnog seta Bruderove dečije prikolice sa kašikom za drva i stablima, mali šumari će biti ponosni na svoju angažovanost, stvaranjem klasičnih radnih scena u šumi.Telo prikolice sa kašikom za drva i stablima se okreće za 360 tako da da se tovar može bezbedno prevoziti bez razmišljanja da će ispasti iz kašike ili prikolice.Svaka igračka je u procesu izrade proveravana po nekoliko puta tako da su njen kvalitet i funkcionalnost besprekorni. Od Bruder proizvoda možete očekivati najbolji kvalitet za dobru cenu.Karakteristike Prikolica sa kašikom za drva i stablima Bruder 022525:Kašika za utovar i istovarSpojka prikolice sa zadnje straneUzrast:4+Dimenzije: 429x168x19Proizvođač: čni proizvodi: -avioni-helikopteri/bruder-liebherr-kran/Šifra proizvoda: 022525 Kategorije: Igračke, Automobili avioni i helikopteri 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page